Toggle navigation

Lorsch Monastery World Culture Heritage Visitor Information Centre

Location: Lorsch (D)

Services: Greenhouse with related structures

Construction period: September - December 2013

Construction method: Widespan structures

Total area: 950 m²

Web site: http://www.kloster-lorsch.de

A cladding surface, not heated and therefore single glazed, houses air-conditioned wooden cubes, in which various themes concerning world cultural heritage are illustrated in Lorsch. The supporting structure for the roof disappears statically above the level of the eaves. On the southern side the roof has a photovoltaic system integrated into it.

NEWSLETTER 2018

What's the price of a garden centre?

 

now online available for reading!

Sauter grün erleben at Lahr

On 05 April opened the garden centre Sauter at Lahr (DE). We wish every success!