Toggle navigation

Gartencenter Bazle

Location: Göppingen (D)

Services: concept design planning and new build greenhouse with related structures

Construction period: October 2010 - February 2011

Construction method: Venlo

Total area: approx. 1,800 m²

Web site: http://www.bazle.de

In spring 2011 Irene and Michael Bazle's existing sales greenhouse facilities were extended by the new build of a cold greenhouse on double the surface area and this made it possible to alter customer flow. The Gabion steel mesh placed on the sides in conjunction with planting green plants/greening and the wood facade behind are designed to produce a very high-quality atmosphere and to allow the entrance to show itself off to full effect. Special feature: New build of greenhouse facilities with remodelling of the customer flow system and re-siting of the entrance layout. 

NEWSLETTER 2019

Gastronomy a "must-have" in the garden centre?

 

now online available for reading!

Sauter grün erleben at Lahr

On 05 April opened the garden centre Sauter at Lahr (DE). We wish every success!